За нас

Къща за гости Джая, Белоградчик

Къща за гости „Джая” е малък кокетен семеен хотел със собствен неповторим и елегантен почерк, разположен на тихо и спокойно място, в непосредствена близост до централната част на Белоградчик.

Обособеният затворен двор в задната част на къщата дава усещането за уединение, необходимо на всеки, решил да си почине – независимо дали сам или в компанията на близки и приятели. Освен това красиво аранжираното отворено пространство с розови храсти, цъфтящи и вечнозелени растения носи знака на домашното, уютното, сигурното място, готово винаги да посрещне изтерзаната и уморена от лутането в неспокойното и задъхано всекидневие, душа.

От двора се влиза през отделен вход на етажа, където се намират стаите, в които ще ви настаним. Цветовото решение на всяка една от тях в меки и топли тонове придава допълнително усещане за комфорт, уникалност и собствен заряд. А за да не остане у вас и капка съмнение, че сте избрали най-доброто място, на което да отседнете, ще добавим, че от вашата стая до нас ви дели само една стълбищна врата и няколко стъпала, за да ни потърсите без притеснения за всичко, от което се нуждаете.  

Карта

 

Контакти

Адрес: гр. Белоградчик

ул. Пейо Яворов 12;

Тел: 0889 630 716 Папи;

Тел: 0888 896 947 Люси;
                        E-mail: djaia_house@abv.bg

BG | EN